Home » Oplossingen en producten » Novotek Report Plus

Krachtige en laagdrempelige rapportage

Productiebedrijven moeten op alle niveaus correcte en actuele proces- en productierapportages kunnen leveren: aan overheden, productieleiding en bedienend personeel. Met Novotek Report Plus krijgt u toegang tot een grote selectie van standaardrapporten die zijn toegespitst op verschillende industrieën, evenals de mogelijkheid om de rapporten indien nodig zelf aan te kunnen passen.

Novotek Report Plus maakt gebruik van de datawarehouses van GE Digital en kan informatie ophalen uit de HMI/SCADA-oplossing Proficy iFIX, CIMPLICITY en de Proficy Historian-database. Middels een plug-in voor Microsoft SQL-server kunnen deze gegevens snel en gemakkelijk worden opgehaald en gerapporteerd.

Report Plus

Toegang tot correcte data in realtime

Novotek Report Plus heeft realtime koppelingen naar al zijn gegevensbronnen. Verzamelde gegevens worden snel geaggregeerd en voorbereid voor rapportage. Dit betekent dat rapporten altijd worden gegenereerd op basis van de meest recente beschikbare gegevens en dat u in realtime toegang hebt tot bijgewerkte rapporten.

Onjuiste gegevens zijn een veelvoorkomend probleem bij procesrapportage. Oorzaken kunnen kalibratiefouten, sensorstoringen of communicatiestoringen zijn. Novotek Report Plus handelt dit af door slechte gegevens te markeren en uit te sluiten en geeft de gebruiker de mogelijkheid om onbewerkte gegevens te corrigeren. De correctie kan worden gevolgd en gevisualiseerd in de rapportages.

Wat kunt u met Novotek Report Plus?

  • Standaard rapporten maken toegespitst op verschillende industrieën, evenals de mogelijkheid om uw eigen rapporten te maken.
  • Ontvangen van bijgewerkte rapporten in realtime.
  • Markering en uitsluiting van slechte gegevens en de mogelijkheid om onbewerkte gegevens handmatig te corrigeren.
  • Ophalen van informatie uit de HMI/SCADA en de Proficy Historian-database.
  • Report Plus is een plug-in in Microsoft SQL Server. Dit betekent dat proces- en productiegegevens toegankelijk zijn voor tools die overweg kunnen met SQL. Dit kunnen BI-tools zijn zoals Qlikview, Power BI, MatLab en meer.
  • Gegevens kunnen worden opgehaald via OPC of andere communicatieoplossingen.
  • Mogelijkheid om handmatig gegevens te registreren en gegevens handmatig te lezen met behulp van een app met barcode-oplossing.
  • Toekomstbestendige, open oplossing op meerdere niveaus.
Report Plus

Eigen ontwikkeling

Novotek Report Plus is een product dat zorgvuldig door Novotek is ontwikkeld om productiebedrijven de rapportagetool te bieden die men nodig heeft. De oplossing integreert naadloos met het HMI/SCADA en Proficy Historian van GE Digital.

Onze consultants helpen u graag de juiste manier te vinden om Novotek Report Plus in uw bedrijf te implementeren.

Aanverwante producten
Proficy iFIX

Proficy iFIX GE Digital

Het meest complete HMI/SCADA-systeem op de markt.

Proficy iFIX
Proficy Historian

Proficy Historian

De krachtigste procesdatabase op de markt ontwikkeld voor productiegegevens.

Proficy Historian
Proficy CIMPLICITY

CIMPLICITY van GE Digital

Beheer de productie met een van de toonaangevende HMI/SCADA-oplossingen voor discrete productie op de markt.

Proficy Cimplicity