“Bij Novotek groei je en blijf je”

Bij Novotek krijg je de kans om je te ontwikkelen en te groeien! Novotek besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van het personeel en aan goede arbeidsomstandigheden – omdat Novotek geeft om de medewerkers!

Direct naar de vacatures:
Accountmanager België
Stage- en afstudeeropdracht

Onze Cultuur

Een belangrijk onderdeel van de cultuur, waar medewerkers trots op zijn, is dat Novotek investeert in nieuw talent en tegelijkertijd ervaren medewerkers behoudt. Het team is een mooie mix van nieuwe perspectieven en solide ervaring!

CARE

De bedrijfscultuur is samen te vatten in het woord CARE, wat staat voor:

  • Competent
  • Agile
  • Reliable
  • Enthousiast

Deze woorden beschrijven goed het klimaat waarin Novotek zich kenmerkt, zowel intern als met onze klanten.

Onze Kernwaarden

Competent De medewerkers beschikken over hoge competenties en zijn specialisten in industriële IT, digitalisering en automatisering. Ze zetten hun expertise in om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Vertrouwd Sinds de oprichting is Novotek een pionier in industriële IT, digitalisering en automatisering. Novotek heeft een leidende en solide positie opgebouwd en het voortdurende contact met klanten zorgt ervoor dat iedereen zich vertrouwd voelt.

Enthousiast De medewerkers zijn betrokken en enthousiast over hun werk. Dit geeft energie en leidt tot betere dienstverlening en oplossingen.

Word deel van het team!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures. Staat er niks voor je bij? Stuur dan je open sollicitatie naar customerservice.benelux@novotek.com.

Openstaande Vacatures

Kom bij Novotek werken en groei met ons mee!