Over ons

Novotek levert oplossingen op het gebied van industriële automatisering en informatisering

Novotek levert, samen met haar partners, oplossingen op het gebied van industriële automatisering en informatisering. Deze oplossingen zijn gebaseerd op standaardproducten en -componenten. Novotek verbindt zich ertoe de JUISTE oplossing te leveren aan elke klant in haar vakgebied. Onze focus ligt op productie omgeving, gaande van de voedingsmiddelenindustrie, via waterbehandeling tot farmaceutische industrie. Wij dragen er zorg voor dat onze klanten aan hun eigen uitdagingen tegemoet kunnen komen door het optimaliseren van hun productieprocessen. Ons doel is uw succes veilig te stellen en u competitief te houden.

Uw succes, is ons doel!

Ons concept om steeds de JUISTE oplossing te leveren is gebaseerd op drie karakteristieke voorwaarden: 

Geschikt – Betrouwbaar – Briljant

Novotek en haar partners zullen oplossingen leveren die op elk vlak het best geschikt zijn voor de klant.  De oplossing zal nooit overdone, maar zeker niet te beperkt of onnodig complex zijn.  Het voortdurende contact met de klant zorgt ervoor dat deze zich vertrouwd voelt.  Dat is onze belofte aan onze klanten, naast die ene speciale touch die de oplossing briljant maakt.

Om de JUISTE oplossing te kunnen leveren hebben we drie factoren geïdentificeerd die tot succes leiden:

Mensen – Producten – Klantenbehoeften.

Mensen zijn de meest waardevolle troef die Novotek bezit, in de vorm van een uitgebreide groep competente, toegewijde en enthousiaste ingenieurs die elke dag oplossingen binnen de industrie bedenken voor onze klanten.

De basis van onze oplossingen bestaat altijd uit een combinatie van de meest geschikte producten. Wij hebben reeds lang geleden de waarde ingezien van het gebruik van standaardcomponenten, teneinde de kostprijs gedurende de totale levenscyclus onder controle te houden.

De beste mensen en de beste producten zijn nutteloos indien je niet inziet wat de specifieke behoeften van de klant zijn. Wij zijn reeds meer dan twintig jaar actief in deze business en van bij de start zijn we pioniers geweest. Het doel is altijd geweest de competitieve slagkracht van onze klanten te verbeteren en hen de middelen te geven om hun productieproces te ontwerpen, te controleren en te optimaliseren.

Wij geloven in het borgen van het succes van onze klanten, want dan kunnen we een langdurige relatie opbouwen. 
Daarom zeggen wij :  “Uw succes, ons doel”.

Meer over Novotek
Vacatures

Bekijk de openstaande vacatures. Indien er geen vacatures zijn kunt u altijd een open sollicitatie sturen.

Bekijk de openstaande vacatures
Partners

Novotek werkt samen met System Integratoren door het gehele land. Informeer naar een Integrator bij u in de buurt.

Informeer
Leveranciers

Novotek werkt zeer nauw samen met vooraanstaande leveranciers.

Onze leveranciers