Home » Sectoren » Farmacie en Biotechnologie

Ondersteuning van FDA en GAMP in de praktijk

De farmaceutische- en biotechnologische industrie is een van de sectoren waarin Novotek het langst actief in is. Het betreft een complexe omgeving waarin het volgen van de juiste procedures en vastleggen van de uitgevoerde acties cruciaal zijn.

Het naleven van strenge regelgeving is niet alleen een must, maar biedt ook kansen. Zo kunt u operators stap-voor-stap digitaal begeleiden met de juiste instructies zodat ze ten alle tijde weten welke aktie er genomen moet worden.

De farmaceutische- en biotechnologische industrie
Digitalisering van procesdata

Digitalisering van procesdata biedt volop ruimte voor proces optimalisatie

Door het integreren en analyseren van de data uit de machines/ productielijnen, kunnen er verbeteringen worden aangebracht over het gehele productieproces, waaronder batchvariatie, consumptie verbruik van ingrediënten, kwaliteitskosten, afval en beheer van abnormale situaties.

digitale productie orders

Stroomlijn het productieproces met digitale productie orders

Door al uw productie orders te digitaliseren krijgt u beter grip op de voortgang. Operators kunnen van elke order gedetailleerde werk instructies opvragen. Daarnaast worden alle events automatisch geregistreerd op deze order, zodat de validatie achteraf eenvoudig te voltooien is.

Onze oplossingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie