Octoplant biedt volledige controle voor productie-installaties en industriële automatisering

Octoplant is een uniek platform dat zorgt voor inzicht en bescherming van al uw productie assets. Het modulaire softwareplatform biedt een uitgebreid overzicht van alle devices op de fabrieksvloer, en verzekert u daarnaast van de juiste werking ervan door geavanceerde cybersecurity en automatische backups. Ingebouwde business intelligence maakt daarnaast consistente monitoring mogelijk, waardoor waardevolle inzichten en indien nodig direct alerts worden verkregen. Download de demo en ervaar zelf de functionaliteiten van octoplant.

Octoplant biedt uitgebeid beheer en betrouwbare bescherming tegen bedreigingen van alle assets in uw fabriek aldus de optimale integratie van OT en IT!

Preferred partner from AUVESY-MDT
octoplant

octoplant demo

Demo

Start de octoplant DEMO

Ervaar zelf hoe u met octoplant te werk gaat. Vul het formulier in en u krijgt toegang tot de octoplant demo.

 • Close

  Download bestand

De octoplant belofte: Hou de productie draaiende!

Industriële installaties worden steeds complexer. Het groeiende aantal IoT-apparaten, sensoren en veldapparatuur, evenals meer leveranciers en dienstverleners, zorgen voor een toename van het aantal datapunten. Daardoor wordt de complexiteit vergroot door 24/7-operaties met steeds kortere insteltijden, kleinere batchgroottes en externe uitdagingen zoals compliance, regelgeving en cyberrisico’s.

Met octoplant houden we de productie draaiende en garanderen we maximale betrouwbaarheid met minimale downtime, hoge kwaliteit en hoge veiligheidsnormen. De oplossing creëert efficiëntie in de productie met voorspellend onderhoud maar ook op gegevens gebaseerde besluitvorming.

Octoplant hub

De Octoplant Hub maakt gebruik van kant-en-klare dashboards die informatie verstrekken over productie, onderhoud en beheer. U kunt het gebruiken om gegevens van meerdere octoplant-servers te openen, analyseren maar ook bewerken.

octoplant demo met Octoplant Hub
octoplant demo met System Cockpit

System Cockpit

De System Cockpit geeft informatie en transparantie over de bezettingsgraad van octoplant. Vragen zoals “Hoeveel jobs zijn actief, gedeactiveerd?” of “Welke jobs hebben tot een fout geleid?” kunnen hier gemakkelijk beantwoord worden.

Job Log

Job Log geeft een overzicht van de geschiedenis van alle jobresultaten. Het biedt een grafische analyse en maakt interactief filteren en sorteren mogelijk om de geschiedenis van specifieke jobs verder te analyseren.

octoplant demo met Job Log
octoplant demo met Admin Cockpit

Admin cockpit

Dashboards en rapportagefuncties met overzichten van gebruikers, klanten en licenties zijn beschikbaar in de Admin Cockpit

Complexiteit overwinnen met octoplant

 • Een overzicht van uw gehele asset landschap, inclusief een log van de historie en wijzigingen.
 • Maak (automatische) back-ups en blijf op de hoogte van (ongeplande) wijzigingen – met volledig inzicht in eventuele afwijkingen.
 • Beperk de downtime en gebruik de wijzigingshistorie om configuraties te herstellen. Vind precies de juiste versie die u nodig hebt.
 • Krijg een overzicht van de gegevens van uw automatiseringssysteem met een gebruiksvriendelijk platform voor gegevensanalyse.
 • Verbeter de algehele effectiviteit van uw apparatuur (OEE) door standaardisatie, synchronisatie, betere zichtbaarheid en systeemintegratie.
 • Implementeer regelgevende workflows en compliance-eisen en lever eenvoudig de benodigde documentatie voor audits.
 • Identificeer potentiële risico’s of kwetsbaarheden en ontvang aanbevelingen voor maximale betrouwbaarheid en veerkracht.
Download de octoplant brochure

Lees de brochure van octoplant en ontdek hoe je volledige controle krijgt over uw productieomgeving en industriële automatisering.

 • Close

  Download bestand

octoplant brochure

Vergelijk de mogelijkheden: Core, Plus of Premium?

Octoplant oplossingen zijn verkrijgbaar in drie versies – Core, Plus en Premium. Dit geeft bedrijven een grote flexibiliteit. Bepaal zelf welke onderdelen van het modulaire systeem u in de toekomst wilt gebruiken. Implementeer de functies die passen bij uw specifieke eisen en wensen. Vraag de demo aan.

octoplant demo

Product Update

octoplant 101.2x

octoplant biedt Versie Beheer, Asset Management en Cyber Security in één. Versie 101.2x biedt onder andere:

 • Instant Recovery;
 • Business Intelligence;
 • Operational Efficiency;
 • Compliance Management;
 • Threat Protection;
 • IoT Device management;
 • Education & Training;
 • Safeguarding Assets.
Productupdate octoplant

Laat u ons meer vertellen

Onze productspecialisten zullen u helpen de beste manier te vinden om octoplant in uw productie te implementeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze oplossingen en artikelen over versiebeheer
Nieuwsartikel: Hoe veilig zijn uw machines tegen hackers?

Asset Management Platform

Lees het nieuwsartikel
Asset Inventory Service

Asset Inventory Service

Netwerk monitoring en vulnerability detectie bieden inzicht in de veiligheid van uw OT netwerk.

Asset Inventory Service
Bekijk de opname van de demonstratie

Octoplant webinar

Demonstratie over Octoplant