Connecteer met uw machines en bouw webapplicaties tot 10x sneller

Digitalisering is vandaag de dag geen vraag meer maar een eis om succesvol de concurrentie met anderen aan te kunnen gaan. De vraag is alleen hoe snel u hier op kunt inspelen.

Industriële bedrijven staan voor grote uitdagingen die IIoT-oplossingen vereisen. Om een breed scala aan productie-, service- en technische toepassingen aan te kunnen pakken, heeft u digitale oplossingen nodig. En dat is juist de reden waarvoor PTC jaren geleden het ThingWorx-platform heeft ontwikkeld.

ThingWorx biedt een rechtstreekse koppeling met uw plc voor realtime data

Koppel direct met uw PLC’s voor de beschikking over realtime data

ThingWorx komt van dezelfde leverancier als Kepware en heeft daarmee een rechtstreekse koppeling. Zo kunt u direct over realtime data beschikken van uw machinepark. Met deze data kunt u heel snel web-applicaties bouwen om de status aan meerdere gebruikers direct inzichtelijk te maken.

De Controls Advisor is een voorbeeld van zo’n web-applicatie waarmee u de status van al uw PLC’s in een oogopslag beschikbaar hebt.

Maak de status van uw machines inzichtelijk met de asset advisor

Met de Asset Advisor creeert u een overzicht van al uw machines, huidige status en prestaties. Als u dubbelklikt op een machine krijgt u daar een detailoverzicht van de afgelopen periode. Zo ziet u precies welke machines goed draaien en waar nog verbeteringen nodig zijn.

Asset advisor van ThingWorx biedt een status overzicht van uw machines
Production advisor van ThingWorx biedt OEE informatie over het productieproces.

Optimaliseer de productie met de production advisor

Naast informatie over de machines, kunt u ook informatie over het productieproces verzamelen en visualiseren. Standaard berekeningen als OEE worden online uitgevoerd, maar u kunt ook de stilstanden, uitval en voortgang monitoren vanaf deze webapplicatie.

Of bouw zelf uw eigen Industrie 4.0 applicatie met de Composer

ThingWorx is er volledig op gericht om zelf industrie 4.0 webapplicaties te bouwen. Of het nu een applicatie is om de voorraad te monitoren, het energieverbruik of het gehele productieproces; met ThingWorx creëert u inzicht in de operatie.

De webgebaseerde Composer maakt het mogelijk om met drag-and-drop uw eigen mash-ups (pagina’s) samen te stellen en deze te koppelen aan de verschillende databronnen.

Maak industrie 4.0 webapplicaties met de composer van ThingWorx

Laat ons u meer vertellen

Neem contact op
Aanverwante producten
Proficy Operations Hub

Proficy Operations Hub

Maak zelf dasboards om snel en eenvoudig data te visualiseren uit verschillende databronnen, geheel zonder code.

Proficy Operations Hub
Highbyte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub

Structureer en benut uw industriële data beter met een DataOps-oplossing.

HighByte Intelligence Hub