Home » Oplossingen en producten » Versiebeheer voor PLC’s

Het hart van uw procesbesturing

De programmatuur vormt het hart van uw procesbesturing. Hardware kan immers eenvoudig vervangen worden, maar uw programmatuur is uniek. Dus wat als u deze kwijt bent? Daarnaast veranderen deze besturingsprogramma’s continu, waardoor soms verkeerde versies in omloop komen. Zowel ongedocumenteerde updates als ogenschijnlijk kleine wijzigingen kunnen grote gevolgen hebben voor de werking van besturingssystemen. Versiebeheer lost deze uitdagingen op met automatische back-up van uw automatiseringsoplossingen.

Versiebeheer voor de plc: automatiseringssysteem

Hoe werkt geautomatiseerd versiebeheer?

Met geautomatiseerd versiebeheer krijgt u een systeem dat automatisch een back-up maakt van uw automatiseringsoplossingen en u op de hoogte stelt van (ongewenste) wijzigingen. De oplossing is volledig traceerbaar en documenteert alle incidenten en wijzigingen met een tijdstempel en operator. De verschillende versies kunnen dan vergeleken worden, en je kunt gemakkelijk terug naar vorige versies. Bij systeemfouten of andere problemen zorgt versiebeheer ervoor dat uw besturingssysteem snel hersteld kan worden met de juiste instellingen.

Produceer veiliger en efficiënter

Met versiebeheer heeft u altijd toegang tot eerdere versies van uw besturingsprogrammatuur. Hierdoor kunt u eenvoudig vergelijken, terugkeren naar eerdere versies of snel systemen herstellen in geval van problemen – allemaal zonder de hulp van leveranciers of systeemintegrators. Dit zorgt voor een meer optimale en kosteneffectieve bedrijfsvoering, met minder tijd die wordt besteed aan stilstand en probleemoplossing.

Het aanbod van oplossingen:

Versiebeheer oplossingen

Octoplant

Een uniek platform dat zorgt voor inzicht en bescherming van al uw productie assets.

Asset Inventory Service

Met Asset Inventory Service verbetert u de cyberbeveiliging van uw operationele technologie (OT).

Versiebeheer producten en artikelen:
Nieuwsartikel: Hoe veilig zijn uw machines tegen hackers?

Asset Management Platform

Lees het nieuwsartikel
octoplant

Octoplant

Verkrijg volledige controle over uw productieomgeving en industriële automatisering.

Ontdek meer over Octoplant
Asset Inventory Service

Asset Inventory Service

Netwerk monitoring en vulnerability detectie bieden inzicht in de veiligheid van uw OT netwerk.

Asset Inventory Service