Home » Sectoren » Gebouwbeheer

Een moderne oplossing voor gebouw automatisering

Novotek heeft een concept voor gebouwbeheer ontwikkeld op basis van standaard producten. Er zijn kant-en-klare objecten, visualisaties en functies om de installaties in gebouwen zoals verwarming, koeling en verlichting te monitoren en automatisch aan te sturen.

Net als in productie-omgevingen vindt er steeds meer analyse plaats op de kosten en prestaties van gebouwbeheersystemen. Novotek kan u helpen om deze inzichtelijk te maken op basis van geregistreerde procesdata, al dan niet in of vanuit de cloud.

Proficy BMS is een moderne en open oplossing voor automatisering en vastgoedbeheer. De oplossing omvat systemen voor bediening en onderhoud, bewaking van de werking, integratie van gebouwbeheersystemen, zoals klimaatcontrole, licht en bewaking.

Gebouwbeheer en automatisering regelen met Proficy BMS
Download

Referentie

High Tech Campus

De High Tech Campus Eindhoven is het middelpunt van technologische ontwikkelingen met meer dan 165 bedrijven die graag opereren in perfecte omstandigheden.

Uitgebreide bibliotheek aan interfaces en componenten

Het gebouwbeheersysteem ondersteunt een brede range aan controllers en protocollen waaronder BACnet, Modbus, OPC UA en MQTT.

Daarnaast beschikt ons systeem over een uitgebreide bibliotheek aan visualisatie objecten en componenten zoals alarmlijsten, trends en schedulers. Verder zijn er templates beschikbaar om graphics snel en efficient vorm te kunnen geven.

Gebouwbeheersysteem ondersteunt controllers en protocollen waaronder OPC UA
Onze oplossingen voor gebouwbeheer