Home » Nieuws » Demo Day webinars – jaarlijkse productupdates
Nieuws

Demo Day webinars – jaarlijkse productupdates

Welkom bij Novotek’s Demo Day webinars! Ontdek de nieuwste versies van de producten via boeiende webinars. Dit jaar zijn de releases verspreid over het jaar waardoor de webinars in plaats van op één dag, het hele jaar door plaatsvinden. Aan de hand van de opnames kunt u uw eigen Demo Day organiseren wanneer het u uitkomt.

Op deze pagina vindt u alle opnames van eerdere demonstraties en kunt u uw eigen Demo Day samenstellen. Heeft u vragen over de nieuwe versies? Neem gerust contact met ons op.

Proficy iFIX 2024- SCADA Systeem

De nieuwe versie van Proficy iFIX richt zich op verbeterde performance en schaalbaarheid met een uitbreiding van alarmfilteringen. Raadpleeg de productpagina voor de datasheet.

Proficy Operations Hub 2024

Bouw nu nog professionelere webgebaseerde user interfaces met de geupdate versie van het Trend Object en de uitgebreidere navigatie mogelijkheden. Wist u overigens dat u Operations Hub ook als SaaS oplossing vanaf de cloud kunt afnemen? Raadpleeg de productpagina voor de datasheet.

OPC Router – Middleware oplossing

Ontdek hoe u in een handomdraai koppelingen kunt realiseren met OPC Servers om procesdata te verwerken en door te sturen naar andere applicaties zoals databases, barcode printers en spreadsheets. Maak kennis met praktijkvoorbeelden en de laatste features in versie 5.2.

Octoplant

Kom in dit webinar meer te weten over Backup, Versiebeheer en Asset Inventory Management en wat de oplossing voor NIS2 kan betekenen.

HighBite Intelligence Hub

Het datamodelleringsplatform dat IT in staat stelt om gestructureerde gegevens op een eenvoudige manier van OT te ontvangen vanuit een Unified Namespace.

ROB-EX Scheduling

ROB-EX is het digitale planbord dat u helpt de productieplanning te optimaliseren. ROB-EX 7.4 brengt diverse verbeteringen met zich mee. In de Web Planner is het nu bijvoorbeeld mogelijk om direct master-data bij te werken, zoals resources, kalenders, operaties en routes. Deze toevoeging biedt gebruikers meer flexibiliteit en controle over de planning.

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op en beantwoordt graag uw vragen.

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer nieuws