Home » Nieuws » Webcast over geautomatiseerd versiebeheer
Nieuws

Webcast over geautomatiseerd versiebeheer

Detecteer ongewenste wijzigingen in de productie met automatisch versiebeheer

Wat kan versiebeheer voor uw productie betekenen? Ontdek het tijdens het webinar van AUVESY-MDT op dinsdag 26 maart 2024. Inschrijven kan via de website van AUVESY-MDT.

Detect unwanted changes

Stilstanden reduceren met de hulp van een geautomatiseerd backup systeem.

Het ontbreken van een goede back-up van de besturingsprogrammatuur kan resulteren in stilstand van de gehele productielijn bij het doorvoeren van de kleinste aanpassing.

Onopgemerkte wijzigingen kunnen langdurig onder de radar blijven zonder de gewenste aandacht. Het identificeren van de bron van problemen en het blootleggen van specifieke wijzigingen kan kostbare tijd verspillen, vooral als de oorzaken niet alleen te wijten zijn aan menselijke fouten. Technische storingen, netwerkproblemen of stroomuitval kunnen allemaal leiden tot corruptie van het systeem en/of misconfiguratie van de machines.

Het identificeren van de oorzaak en het blootleggen van de specifieke wijzigingen kost tijd. Technische storingen, netwerkproblemen of stroomuitval kunnen allemaal leiden tot aanzienlijke veranderingen in de programmering of configuratie van de machine.

Tijdens de webcast, gehost door AUVES-MDT, laten experts verschillende scenario’s zien waarin versiebeheer een cruciale rol speelt bij het snel oplossen van deze problemen.


Webcast informatie van AUVESY-MDT

De webcast wordt gehost door onze partner AUVESY-MDT die octoplant ontwikkelt, een modulair platform dat versiebeheer van automatiseringssoftware combineert met cybersecurity.

Datum: dinsdag 26 maart
Registratie: via de website van AUVESY-MDT
Tijdstip: 16:00-16:45 uur (11:00-11:45 a.m. EDT)


Preferred partner from AUVESY-MDT
Meer nieuws