Home » Nieuws » HighByte Intelligence Hub 3.0
Product informatie

HighByte Intelligence Hub 3.0

HighByte Intelligence Hub is een platform waarop u OT data kunt samenvoegen en ordenen alvorens deze aan IT applicaties beschikbaar te stellen. De nadruk van de laatste versie 3.0 ligt op functies die de connectiviteit met Microsoft Azure-services vereenvoudigen. Daarnaast kunt u de dataflows beter monitoren en krijgt u de beschikking over betere security en beheer mogelijkheden.

Bouw uw eigen Unified Namespace

Met een platform als HighByte Intelligence Hub wordt het voor industriële bedrijven makkelijker om te voldoen aan de behoeften van digitale transformatie door middel van schaalbaarheid en modellering. Het platform stelt bedrijven in staat om een Unified Namespace (UNS) te bouwen, implementeren en beheren. Aan de hand van zo’n Unified Namespace krijgen verschillende gebruikers en applicaties gemakkelijker toegang tot operationele data.

Geïntegreerde MQTT broker

HighByte Intelligence Hub 3.0 biedt om te beginnen een eigen ingebouwde MQTT broker waarmee de data rechtstreeks gepubliceerd kan worden. Vervolgens kan hierop elk systeem dat data nodig heeft een abonnement afnemen zodat deze data automatisch naar dat systeem gepusht wordt.

Data Pipelines voor complexe databewerkingen

HighByte Intelligence Hub 3.0 biedt naast de MQTT broker ook een grafische tool waarmee je complexe data en kunt configureren en normaliseren. Hiermee kun je stap voor stap data aggregeren, bewerken en formatteren om zo de gewenste output te creëren. Hiermee kun je feitelijk elke input naar elke gewenste output converteren.

Tagging

Tot slot heeft HighByte Intelligence Hub 3.0 nu ook de mogelijkheid om tagging te gebruiken waarmee snel verschillende items in de configuratie kunnen worden gelabeld. Deze tags maken het makkelijk om configuraties te herkennen die gerelateerd zijn aan een bepaald scenario in een deel van de fabriek bijvoorbeeld. Ook kunnen ze gebruikt worden om toegangsrechten te beperken tot specifieke personen. Tagging maakt het mogelijk om eenvoudig items te groeperen en deze te filteren in de user interface, te synchroniseren tussen verschillende hubs en per hub machtigingen toe te kennen.

Meer informatie

Heeft u vragen over HighByte Intelligence Hub? Laat het ons weten. U kunt contact opnemen via info.benelux@novotek.com.

Wilt u graag zelf aan de slag met HighByte Intelligence Hub? Download de demo via de website van HighByte.

Meer nieuws