Home » Nieuws » Wat is er nieuw in ROB-EX 7.4
Evenementen, Nieuws

Wat is er nieuw in ROB-EX 7.4

Detailed Production Order Scheduling is nu eenvoudiger dan ooit

Inschrijven webinar

De nieuwste versie van ROB-EX – versie 7.4 – is onlangs gelanceerd. Deze release brengt diverse verbeteringen met zich mee. In de Web Planner is er nu de mogelijkheid om master-data bij te werken, wat onder meer resources, kalenders, operaties en routes omvat. Deze toevoeging biedt gebruikers meer flexibiliteit en controle over de planning.

Een andere belangrijke update is de introductie van extra SQL-tabellen, waardoor het eenvoudiger wordt om ROB-EX te koppelen met Business Intelligence BI tools. Project-, productieorder- en operatie-informatie wordt automatisch gekopieerd naar deze tabellen, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot relevante gegevens voor latere analyse en rapportage.

ROB-EX heeft daarnaast een nieuwe planningsoptie toegevoegd genaamd “Minimize Lead Time.” Deze optie optimaliseert de doorlooptijd van een productieorder, met name rond de bottleneck operatie of de laatste operatie. Hierdoor wordt de efficiëntie verhoogd en kunnen bedrijven hun productieprocessen nauwkeuriger sturen.

Deze versie biedt niet alleen nieuwe functies, maar heeft ook gevolgen voor de ondersteuning van vorige versies aangezien ROB-EX altijd de laatste twee major releases blijft voorzien van patches.

Neem deel aan ons online webinar

Op 23 januari presenteren wij een online webinar om u vertrouwd te maken met ROB-EX versie 7.4 en de ondersteuningsvoorwaarden, gepresenteerd door onze Solution Architect Production Scheduling – Henny van de Beek. U kunt zich kosteloos aanmelden om uw digitale plek te reserveren.

Locatie: Online. U ontvang een Teamslink na registratie.
Datum: Dinsdag 23 januari 2024 vanaf 14u
Deelname: Kosteloos na registratie

Agenda

TijdOnderwerp
14u00Introductie Detailed Scheduling
14u15Update ROB-EX 7.4
– Web Planner
– Geautomatiseerde optimalisatie van doorlooptijden
– Dashboard overzicht van beschikbare capaciteit
– Integratie met BI tools
14u45Systeem Architecturen
– Integratie met ERP
– Cloud of on-premise
15u00Q&A

Webinar gemist?

Inschrijven is niet meer mogelijk. U kunt de recording bekijken via het YouTube kanaal.

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt contact met u op en beantwoordt graag uw vragen.

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer nieuws