Home » Sectoren » Papier

Paperless Manufacturing in de papier industrie

De papierindustrie heeft tegenwoordig een steeds groter wordende behoefte aan efficiency. Minder kosten tegen een nog hogere kwaliteit. Daarvoor is het nodig om de traceerbaarheid goed op orde te hebben. Digitalisering van productiedata kan hier enorm bij helpen.

Door het realtime inzichtelijk maken van de procesdata en de overzichtelijke presentatie naar de operator toe is het mogelijk om significante verbeteringen in de hoeveelheid output te realiseren. De gedetailleerde rapportage op basis van de actuele procesdata geeft een goed inzicht in de daadwerkelijke oorzaken van capaciteitsverlies of kwaliteitsissues.

Paperless manufacturing in de papier industrie

Referentie

Symeta digitaliseert haar productieproces

Symeta maakt onderdeel uit van de Colruyt Group. Per dag print en mailt zij dagelijks 1.800.000 gepersonaliseerde pagina’s voor haar klanten.

Referentie

Grycksbo Paper 

Grycksbo Paper Mill maakt al papier sinds
1740 en is Europa’s toonaangevende fabrikant
van mat, gecoat grafisch papier. Door gaandeweg steeds meer te automatiseren is het bedrijf op dit moment nog steeds een van de leidende papiermakers. Kennis over papier maken wordt op deze manier geborgd en doorgegeven van operator naar operator.

Referentie in de papierindustrie-Grycksbo paper mill
Kwaliteit verbeteren van de eindproducten binnen de papier industrie referentie Skjern paper
Referentie

Skjern Paper gebruikt AI om de kwaliteit te verbeteren en de uitval te verlagen 

Skjern Paper heeft als een van de eerste papierproducenten de stap gezet richting Artificial Intelligence en Machine Learning, met opzienbarende resultaten. Door gebruik te maken van learning tools heeft men de kwaliteit van het eindproduct verder kunnen verhogen en daarmee de uitval drastisch kunnen verlagen.

Download Referentie
Onze oplossingen voor de papierindustrie