Home » Nieuws » Data-analytics webinar: ‘We Love Data’
Evenementen

Data-analytics webinar: ‘We Love Data’

Save the date: 17 februari 2022

Veel klanten hebben inmiddels een aardige database met historische procesdata opgebouwd. Vanwege de alsmaar groter wordende hoeveelheid data en complexere onderlinge verbanden, volstaan standaard analyse en rapportage tools niet meer. Voor het verkrijgen van nuttige informatie uit de Big Data is de volgende stap gebruik maken van geautomatiseerde analyse-tools.

  • Van (big) procesdata naar informatie;
  • Wat is Machine Learning?
  • Tools voor advanced analytics;
  • Voorbeelden uit de praktijk;
  • Demonstratie.

Praktische informatie
Datum: 17 februari
Tijd: 15:00 uur – 16:00 uur
Locatie: online, link volgt per mail na inschrijving
Deelname: kosteloos na inschrijving

Uitkomst van data-analyses

Met de inzet van analyse-tools kunt u bijvoorbeeld automatisch de OEE berekenen op basis van de ingestelde setpoints, en deze vervolgens op voorhand optimaliseren. Of het energieverbruik minimaliseren bij deze receptparameters.

Wat mag u verwachten tijdens het webinar

Tijdens het webinar ‘We love data’ krijgt u stap voor stap de termen en methodes uitgelegd. Vervolgens demonstreren we deze aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarnaast bieden we een overzicht van beschikbare tools, waarmee u zelf direct aan de slag kunt.

Inschrijven voor het webinar ‘we love data’

Schrijf u nu in op het “We Love Data” webinar van 17 februari en ontvang daarnaast een digitaal Machine Learning Guidebook voor Engineers van maar liefst 45 pagina’s.

Meer nieuws