Home » Nieuws » OPC Router 5 biedt een nieuwe webgebaseerde gebruikersinterface
Product informatie

OPC Router 5 biedt een nieuwe webgebaseerde gebruikersinterface

OPC Router is een integratieplatform dat op eenvoudige wijze verbindingen kan realiseren van procesdata tussen verschillende systemen met een focus op IoT en Industrie 4.0.

De meest recente versie van OPC Router is nu ook te configureren via een browser. Bovendien bevat deze versie tal van andere functionaliteiten waarmee u uw productiviteit met interfacing aanzienlijk kunt verhogen.

The new web interface revolutionizes the work with OPC Router. Connections and data transfers can now be created, managed, or monitored directly on the web.

– Sören Rose, CEO Inray

Wat is er nieuw in OPC Router 5

Gebruikerslogin in OPC Router

Met de release van OPC Router 5 en de nieuwe webinterface is het nu eenvoudig om meerdere gebruikersaccounts aan te maken. Gebruikers kunnen inloggen op OPC Router met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast is het mogelijk om diverse rollen en rechten toe te wijzen aan deze gebruikers. Dankzij de gebruikerslogin kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd actief zijn binnen OPC Router. Met de live versie is het zelfs mogelijk om gelijktijdig in één applicatie te werken.

Gebruikerslogin in OPC Router 5

Hoe kun je OPC Router in je browser gebruiken:

  1. Installeer OPC Router 5 op de door jou gewenste manier, bijvoorbeeld op een Windows-server of in Docker.
  2. Open OPC Router direct in je browser.

Na deze stappen ben je platformonafhankelijk en kun je werken vanaf diverse apparaten en besturingssystemen.

Deel OPC Routers-applicaties

Vanaf nu is het mogelijk om verbinding te maken met diverse OPC Routerservers door het delen van de link in de browser. De ontvanger van de link ziet de applicatie direct in zijn browser. Er moet uiteraard wel rekening worden gehouden met de rechten van andere gebruikers bij het verzenden van links.

Voer OPC Router uit op een Edge-device

Door gebruik te maken van dockertechnologie kan OPC Router nu ook worden geïmplementeerd op een Edge-device. Een Edge-oplossing maakt rechtstreeks op de productievloer het opslaan, analyseren en ophalen van machinegegevens mogelijk, zonder extra transmissiepaden. Edge computing versnelt hiermee de beschikbaarheid en bruikbaarheid van gegevens.

The new version revolutionizes edge computing and creates new opportunities.

– Mike Elsen, CEO Inray

Het installeren van OPC Router wordt gedaan via OPC Router Management of via de marketplace. Zodra OPC Router op het Edge-apparaat is geïnstalleerd, kan het beheerd worden via de webinterface.

Bekijk de productpresentatie van OPC Router

Ontdek de nieuwe mogelijkheden en bekijk OPC Router 5 in werking tijdens het webinar

OPC Router zelf uitproberen?

> Productinformatie: OPC Router en vraag de trialversie hier aan.
> Insight: Wat is OPC UA Pub/Sub?

Meer nieuws